Skip to main content

Verzend & Retour beleid

Er is niemand aanwezig op het verwachte bezorgmoment. Wat gebeurt er met het pakket?

Iedere bezorgdienst regelt dit op een andere manier:

PostNL: De chauffeur probeert jouw pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, gaat je pakket direct naar het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Er volgt dus geen tweede bezorgpoging.

DHL: De chauffeur probeert jouw pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, komen ze de volgende werkdag weer bij jou langs met je pakket. Mocht ook de tweede bezorgpoging niet lukken, wordt jouw pakket afgeleverd bij de dichtsbijzijnde afhaalpunt.

Onbezorgd: Ook de chauffeur van Onbezorgd probeert jouw pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, komen ze de volgende werkdag weer bij jou langs met je pakket. In de meeste gevallen nemen ze contact met je op om samen met jou een oplossing te vinden.

 

Hoe volg ik mijn bestelling?

Dat is easy peasy! Op het moment dat je bestelling is verzonden, ontvang je de verzendbevestiging in een e-mail. Daarmee volg jij eenvoudig de zending.

 

Uit welke bezorgopties kan ik kiezen?

De keuze is reuze! De bezorgopties verschillen per land. We zetten het voor je op een rij:

Nederland

Je hebt keuze uit Onbezorgd, PostNL standaard, PostNL Spoed (voor 12:00 uur), DHL Standaard, DHL Express (voor 11:00 uur) en DHL Brievenbuspakket.

België

Kies uit Onbezorgd, PostNL Standaard, DHL Standaard, DHL Express (voor 11:00 uur) en DHL Brievenbuspakket.

Voor bezorging in andere landen staat UPS voor je klaar.

 

Wat moet kan ik doen als het pakket niet geleverd is?

Volg de bestelling (track and trace) voor de laatste status, want het kan zijn dat de chauffeur vertraagd is. Heb je gekozen voor Onbezorgd en heb je nog niets ontvangen? Neem dan spoedig contact op met onze klantenservice. Is de zending vertraagd bij PostNL of DHL? Dan wordt de bestelling in de meeste gevallen de eerstvolgende werkdag aangeboden. Duurt de vertraging meer dan twee werkdagen, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Wat moet ik doen als mijn bezorging vertraagd is?

Een vertraging is altijd vervelend, sorry daar voor. Check de actuele verzendstatus van je bestelling via track & trace. Zie je dat jouw zending van PostNL of DHL is vertraagd? Dan wordt de bestelling in de meeste gevallen de eerstvolgende werkdag bezorgd. Moet je langer dan twee werkdagen wachten of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn er voor je!

Let op: zendingen van Onbezorgd kun je nog niet volgen via track & trace. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Wordt mijn bestelling gegarandeerd op de gekozen datum bezorgd?

Natuurlijk gaan we daar voor! Toch blijven we afhankelijk van de bezorgdiensten. Het kan voorkomen dat je pakketje door bijvoorbeeld drukte bij bezorgdiensten toch iets later geleverd wordt. De betrouwbaarheid verschilt per bezorgdienst. Onder betrouwbaarheid verstaan we: het leveren van je pakketten op de gekozen datum. Er is geen rekening gehouden met eventuele vertraging in het productieproces.

Betrouwbaarheid van bezorgdiensten:

Onbezorgd: 99%

PostNL: 96%

DHL: 95% (Nederland), 76% (België)

 

Het artikel is beschadigd geleverd. Wat moet ik doen?

Een beschadigd artikel is erg vervelend! Sorry daarvoor. Neem contact op met onze klantenservice en wij doen er alles aan om dit recht te zetten!

 

Kan ik een artikel retourneren?

Jammer dat je niet tevreden bent met je bestelling! Het retourneren van een artikel op maat of met eigen print is helaas niet mogelijk.

Kant-en-klare artikelen, zoals een parasolvoet of een spanner met spinhaak, kun je binnen 14 dagen na ontvangst gewoon retourneren. Het is belangrijk dat het artikel in de originele verpakking zit en onbeschadigd en compleet is.

Wil je een artikel retourneren? Neem dan contact met ons op.

 

Mijn factuur klopt niet. Wat moet ik doen?

Dat is natuurlijk vervelend. Neem contact met ons op ons, dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op!

 

Mijn betaling is mislukt. Wat moet ik doen?

Dat is nooit fijn! Check eerst of het bedrag al van je rekening is afgeschreven. Is dit niet het geval? Dan kun je de bestelling gerust opnieuw plaatsen. De artikelen in je winkelwagen blijven bewaard.

Mocht je twijfels hebben of kom je er niet uit? Twijfel niet en neem contact met ons op. We zijn er voor je!

Contacteer ons